فهرست مطالب
اشتباهات سئوی که در این مقاله وب تمیم فهرست می کنیم به ترتیب خاصی نیستند. برای تهیه این لیست،بررسی هایی را که انجام دادیم مرور کرده و جالب ترین اشتباهات سئو را به صورت دستی انتخاب کردیم.
در زیر هر اشتباه، اطلاعات مربوط به نوع آن (فنی، داخلی، خارجی و غیره) و شدت آن (کم، متوسط، زیاد و بحرانی) را خواهید یافت.
این سایتها با این اشتباهات قطعاً از بهترین شیوههای سئو وب سایت که توسط گوگل بیان شده است، پیروی نمیکنند. پس برای بهبود سئو وب سایت خود در ادامه همراه وب تمیم باشید.
لینک های کم ارزش از اشتباهات سئو
نوع: اشتباه سئوی داخلی
شدت: زیاد
این وب سایت از پیوندهای “بیشتر بخوانید” در همه صفحات، از جمله صفحه وبلاگ، صفحه اصلی و صفحات دسته استفاده می کند. عملاً همه پیوندهای داخلی دارای متن انکر تکست یکسان “ادامه مطلب” بودند.
این یکی از رایج ترین اشتباهاتی است که در وب سایت هایی که بازرسی می کنیم با آن مواجه می شویم.
وب سایت ها باید همیشه از متن انکر تکست توصیفی برای پیوندهای داخلی استفاده کنند تا به گوگل در درک موضوع صفحه پیوند داده شده کمک کنند.
legh به جای استفاده از «بیشتر بخوانید» در یک لینک داخلی به راهنمای در مورد طراحی سایت فروشگاهی از انکر تکست «طراحی سایت فروشگاهی» استفاده کنید.
استفاده از «بیشتر بارگیری کنید» به جای صفحهبندی
نوع: اشتباه سئو تکنیکال
شدت: بحرانی
«بارگیری بیشتر» به کاربر نیاز دارد که برای مشاهده محتوای بیشتر کلیک کند. ربات گوگل روی دکمهها کلیک نمیکند و ممکن است محتوایی را که پس از کلیک روی «بارگیری بیشتر» نمایش داده میشود، نبیند.
سایت هایی که از “بارگذاری بیشتر” در صفحه وبلاگ و تمام صفحات دسته بندی استفاده می کردند که به طور پیش فرض فقط چهار پست وبلاگ را نمایش می دادند. در نتیجه گوگل حتی اکثر مقالات را ایندکس نکرده بود.
حتما بخوانید: رفع مشکل ایندکس نشدن
عدم طراحی استراتژی ساختار پیوند داخلی
نوع: سئوی داخلی
شدت: بحرانی
لینک سازی داخلی بدون شک یکی از مهمترین جنبه های سئو است. در سایت هایی که عملاً ساختار پیوند داخلی نداشتند، فقط صفحه اصلی ایندکس شد و هیچ یک از مقالات ایندکس نشد!
محتوای صفحه اصلی برای Google نامرئی است
نوع: سئو فنی
شدت: بحرانی
حتما باید بررسی کنید که وب سایت شما توسط ربات گوگل قابل مشاهده است یا خیر. برای این کار از ابزار گوگل پیج اسپید استفاده کنید. و مطمئن شوید گوگل به خوبی وب سایت شما را مشاهده می کند.
متن تصادفی/غیر مرتبط در عنوان
نوع: سئوی داخلی
شدت: متوسط
عنوان و تیتر ها باید برای تقسیم محتوای صفحه به بخش های خاص استفاده شوند. در صورتی که از عنوان اشتباه و غیر مرتبط استفاده می کنید، ممکن است که به سئو وب سایت شما آسیب جدی وارد شود.
ساختار غلط و/یا بیش از حد پیچیده سرفصل ها
نوع: سئو فنی
شدت: متوسط
خیلی چیزها در سئو ممکن است با سرفصل ها اشتباه پیش بروند. مثلا در سایتی، صفحه اصلی بیش از 200 عنوان در سطوح و طول های مختلف داشت.
در برخی موارد، کل جملات به عنوان تیتر یا اعداد واحد علامت گذاری می شدند. این سایت نمونه کاملی از استفاده (نادرست) از تیتر یا عنوان ها برای سئو بود.
متن تصادفی یا بدون متن ALT
نوع: دسترسی/تجربه کاربر
شدت: متوسط
این یکی دیگر از اشتباهات رایج سئو است که معمولا یکی از این دو شکل را دارد:
- وب سایت تصاویر با ارزش زیادی دارد اما در هیچ کجا از متن ALT استفاده نمی کند. اگر این تصاویر اصلی هستند که مشتریان بالقوه ممکن است بخواهند با استفاده از جستجوی تصویر گوگل پیدا کنند، این یک فرصت بزرگ سئو از دست رفته است.
- وب سایت از تصاویر استوک استفاده می کند و آنها را بدون هیچ گونه تغییری در نام فایل، اندازه فایل یا داده های EXIF تصویر در سایت آپلود می کند. توضیحات تصویر استوک اغلب به عنوان متن ALT این تصاویر استفاده می شود. نه تنها یک تجربه کاربری بد است، بلکه هیچ شانسی برای رتبه بندی در جستجوی تصویر گوگل ندارند.
پیوندهای متعارفی که به صفحات no index اشاره می کنند
نوع: سئو فنی و تکنیکال
شدت: بحرانی
در مورد وبسایتی، صفحات محصول اصلی دارای لینک های متعارف بودند که به صفحات خالی محصول پیش فرض غیرقابل فهرست بندی اشاره می کردند (این سایت دارای صفحات محصول سفارشی با URL های مختلف بود). جای تعجب نیست که صفحات محصولات پیش فرض و سفارشی توسط گوگل ایندکس نشده اند.
یک لینک متعارف توسط گوگل به عنوان یک اشاره تلقی می شود، اما در چنین حالتی ممکن است منجر به ایندکس نشدن صفحه توسط گوگل یا حذف شدن از فهرست شود
تکرار ریدایرکت صفحات اصلی با تغییر مسیرهای نادرست
نوع: سئو فنی
شدت: زیاد
سایتی دارای دو نسخه از صفحه اصلی بود، مانند domain.com و domain.com/index.html. و هیچ لینک متعارفی استفاده نشده است.
در پیوند داخلی وب سایت، همه پیوندها به .com/index.html اشاره می کردند.و نسخه /index.html 302 به .com هدایت شد.
ریدایرکت 302 (بسته به مدت زمانی که وجود دارد) به عنوان یک پیاده سازی موقت در نظر گرفته می شود و ممکن است منجر به ایندکس شدن URL هدایت شده شود، نه URL هدف.
این دقیقاً اشتباه این وب سایت بود. نسخه .com (متعارف) صفحه اصلی ایندکس نشد در حالی که .com/index.html ایندکس شده بود.
لینک های منو که به نشانیهای اینترنتی staging اشاره میکنند
نوع: سئو فنی
شدت: زیاد
در وب سایتی همه لینک های منوی اصلی و صفحه اصلی به نشانیهای اینترنتی staging اشاره میکردند که دارای تگ no index بودند.
نتیجه این بود که پس از no index شدن برخی از صفحات مهم محصولات و دستهبندی محصولات، از دست رفتن ترافیک زیادی حاصل شد.
امتیاز سرعت پایین وب سایت
نوع: سئو فنی
شدت: زیاد
در وب سایتی امتیازات سرعت و عملکرد در برخی موارد بسیار بد بود و برخی از سایتها به 2 دقیقه یا بیشتر نیاز داشتند تا به طور کامل بارگذاری شوند یا کاملاً لود شوند.
سرعت ممکن است یک عامل کوچک رتبهبندی در سئو باشد، اما اگر بارگزاری سرعت سایت در چند دقیقه باشد، شرط میبندم که تأثیر منفی بر تجربه کاربر و در نتیجه سئو خواهد داشت. بنابراین با سرویس افزایش سرعت وب سایت سرعت سایت خود را برای سئو بهینه کنید.
هیچ متنی در صفحه اصلی وجود ندارد
نوع: سئوی داخلی
شدت: متوسط
در وب سایتی تمام محتوای صفحه اصلی به صورت اسلایدر و بنرهای گرافیکی بود. هیچ جمله یا عنوانی وجود نداشت. برای گوگل، این یک صفحه اساساً خالی بود که برای هیچ چیز شایسته رتبه بندی نبود و قادر به انتقال قدرت خود به سایر صفحات وب سایت نبود.
صفحات بدون اسکیما یا طرحواره
نوع: سئوی پیشرفته
شدت: متوسط
بارها و بارها، من سایتهایی از جمله سایتهای وردپرس را میبینم که از اسکیما استفاده نمیکنند، حتی برای موارد اساسی مانند Breadcrumbs یا پرسشهای متداول. و یا امتیاز ستاره ای.
دادههای ساختاریافته یا اسکیما ممکن است پیشرفته باشند، اما افزودن آنها به وبسایت هرگز به این آسانی نبوده است.
برای انجام این کار، نیازی به دانستن نحوه کدنویسی ندارید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک افزونه (مانند Rank Math) راه اندازی کنید و حداقل یک نوع Schema را به وب سایت خود اضافه کنید.
تگ های عنوان تکراری
نوع: سئوی داخلی یا درون صفحه
شدت: زیاد
وب سایتی دارای انواع مختلفی از محصولات بود و هر محصول دارای تنوع متفاوتی بود. هر تنوع محصول یک URL جداگانه داشت اما تگ های عنوان و تگ های H1 این URL ها همه یکسان بودند.
این یک اشتباه سئو بسیار زشت بود که اساساً از رتبه بندی تغییرات محصول برای بسیاری از عبارات طولانی با اصلاح کننده هایی مانند رنگ، اندازه، سبک و غیره جلوگیری کرده بود.
یکسان بودن برچسب ها و دسته ها
نوع: سئو فنی و تکنیکال
شدت: زیاد
وبلاگی بود که از برچسب ها و دسته بندی ها استفاده می کرد و از آنها به روش صحیح استفاده نمی کرد:
- برچسب ها همان دسته ها بودند.
- هر دو برچسب و دسته بندی قابل ایندکس بودند.
- صفحات برچسب و دسته، همان پست ها را فهرست کرده اند.
- این باعث محتوای تکراری شد که منجر به عدم رتبه بندی صفحات برچسب و دسته شده بود.
عدم بهینه سازی تصاویر
نوع: سئو فنی
شدت: متوسط
وب سایتی با طراحی سفارشی با تعداد زیادی اشکال مختلف و عکس افراد بود. تمام گرافیک ها و عکس های استفاده شده در اندازه های اصلی و فایل های PNG بودند. وزن برخی از فایل ها به 5 مگابایت می رسد. در این سایت سئو تصاویر به درستی انجام نشده بود.
این امر سرعت سایت را به شدت کند کرد و استفاده از آن را در دستگاه تلفن همراه با اینترنت ضعیفتر سخت کرد.
ایحاد سؤالات متداول بدون اسکیما
نوع: سئو فنی
شدت: متوسط
من سایتهای زیادی را میبینم که بخش پرسشهای متداول دارند، که عالی است. متأسفانه، اغلب بخشهای سؤالات متداول با طرح سؤالات متداول علامتگذاری نمیشوند.
سایتی بود که محتوای واقعا عالی و E-A-T زیادی داشت. زیر هر محصول یک بخش سؤالات متداول داشت، اما سؤالات با طرح اسکیما علامتگذاری نشدند.
محتوای تستی در سایت زنده
نوع: اشتباه در تجربه کاربری
شدت: زیاد
اخیراً یک وب سایت تازه طراحی شده را بررسی کرده ام. یکی از اولین چیزهایی که متوجه شدم (در طول بررسی دستی وبسایت که همیشه در شروع تست انجام میدهم) این بود که در صفحه اصلی و صفحه وبلاگ هنوز محتوای تست “لورم ایپسوم” زیادی وجود دارد. که خوشبختانه قبل از اینکه کسی متوجه شود مشکل را برطرف کردیم.
تگ no index در صفحه اصلی
نوع: سئو فنی
شدت: زیاد
در سایتی ماموریت این بود که بررسی کنم که چرا سایت برای اسم برند خود رتبه دریافت نمیکند. من برای بررسی عمیق آماده بودم، اما معلوم شد که سایت به سادگی یک تگ no index در صفحه اصلی دارد.
جعبه نویسنده با اسم “Admin”
نوع: E-A-T
شدت: زیاد
در بررسی E-A-T از وب سایت امری واقعاً مرا شگفت زده کرد زیرا نویسندگان سایت واقعاً در این مورد متخصص بودند، اما بیوگرافی نویسنده در پست های وبلاگ اسم “Admin” را نشان داد. وقتی صحبت از T – Trust – در E-A-T می شود، این یک سیگنال بسیار منفی بود که هم برای گوگل و هم برای کاربران ارسال می شد.
لینک هایی که شبیه لینک نیستند
نوع: تجربه کاربری
شدت: زیاد
وب سایتی طراحی شده بود که دارای پیوندهای داخلی با سبک متن معمولی بود. نمی شد تشخیص داد که لینک کدام متن است. در نتیجه، کاربران به ندرت بر روی لینک داخلی که به صفحات مهم اشاره می کنند کلیک می کنند. و یا به طور تصادفی روی آنها کلیک می کنند.
هدف از این کار دستکاری گوگل نبود، اما این یک تجربه کاربری بد بود.
وقتی صحبت از گوگل به میان میآید، من معتقدم لینک هایی که به این روش پیادهسازی شدهاند، نه تنها کاربران را گمراه میکنند، بلکه نسبت به لینکهای معمولی (زیرخط دار) کمتر ارزش در لینک سازی داخلی در سئو دارند.
URL های غیرقابل ایندکس در نقشه سایت XML
نوع: سئو فنی
شدت: متوسط
داشتن URL های غیرقابل ایندکس در نقشه سایت XML ارسال شده به گوگل، صرفاً اتلاف وقت گوگل است.
سایتی که بررسی می کردم یک سایت فروشگاهی بسیار بزرگ (با میلیون ها صفحه) بود که صدها هزار صفحه غیرقابل ایندکس در نقشه سایت XML داشت.
مشکل اصلی این سایت این بود که 25٪ از صفحات قابل نمایه سازی آن در سطل “Discovered currently not indexed” در سرچ کنسول گوگل قرار می گرفت و گوگل حتی آنها را با ربات خود crawl نمیکرد.
عدم وجود لینک متنی
نوع: سئو فنی
شدت: زیاد
داشتن جعبه هایی با ظاهر زیبا برای برجسته کردن بخش ها یا مقالات وب سایت خوب است. با این حال، سایتی در بررسی ما اصلاً از پیوندهای متنی استفاده نمی کرد و همه پیوندها در قالب چنین جعبه هایی پیاده سازی شدند.
توصیه این است که پیوند را از کل عنصر گرافیکی حذف کنید و در عوض عنوان مقاله را یک پیوند متنی کنید.
عدم تغییر مسیر از WWW یا NON-WWW و HTTP
نوع: سئو فنی
شدت: زیاد
در بیشتر موارد، گوگل می تواند با سایت هایی برخورد کند که از www به غیر www (یا برعکس) یا HTTP به HTTPS ریدایرکت ندارند و عنصر پیوند متعارف را به درستی انتخاب می کند.
با این حال، در مورد سایتی که من بررسی می کردم، نتایج ویرانگر بود. سایت قبل از مهاجرت دارای “www” بود. پس از مهاجرت، “www” حذف شد و هیچ تغییر مسیری اجرا نشد.
سایت 90 درصد از ترافیک و رتبه بندی را از دست داد و هرگز به طور کامل بهبود نیافت زیرا آن را 6 ماه پس از این مهاجرت ناموفق بررسی کردم.
H1 تکراری در صفحات
نوع: سئوی داخلی
شدت: زیاد
سایتی فروشگاهی در بررسی های ما، تمام 2000 صفحه دقیقاً همان H1 با نام فروشگاه تکراری آمده بود.
ساختار بسیار پیچیده وب سایت
نوع: اشتباه سئو فنی
شدت: زیاد
هر زمان که یک سایت را بررسی می کنم، همیشه تجسم ساختار آن را در Screaming Frog و/یا Sitebulb بررسی می کنم.
من عاشق دیدن ساختارهای ساده و واضح هستم. اما گاهی اوقات چیزهای وحشتناکی می بینم.
مشکلی که سایت مورد نظر داشت، لینک های داخلی نادرست، عدم صفحه بندی، بدون برچسب فهرست در صفحات دسته بندی و تعداد زیادی لینک شکسته بود.
سایت بدون بخش وبلاگ
نوع: عمومی
شدت: زیاد
در 99 درصد موارد، بهترین راه برای افزایش ترافیک ارگانیک سایت این است که بخش وبلاگ با مقالاتی که اغلب منتشر می شوند و کلمات کلیدی/موضوعات خاصی را هدف قرار می دهند، داشته باشید.
مثلا یک وبسایت فروشگاهی که مجموعهای از محصولات را میفروشد. در افزایش ترافیک ارگانیک مشکل داشت. کاری که ما پیشنهاد کردیم ایجاد یک بخش وبلاگ با مقالات مختلف در مورد نحوه کار و اطلاعات مربوط به محصولات بود.
افزونه قدیمی در وب سایت
نوع: وردپرس
شدت: زیاد
وظیفه ما این بود که علت عملکرد و سرعت بسیار ضعیف سایتی را پیدا کنیم.
این سایت به معنای واقعی کلمه دارای بیش از 70 افزونه وردپرس بود. اکثر آنها قدیمی بودند و توسط سایت استفاده نمی شد (اما فعال بودند). پس از بهینه سازی و افزایش سرعت سایت مشکل سئو بهبود پیدا کرد.
عدم وجود صفحه 404 سفارشی
نوع: اشتباه در تجربه کاربری/سئو فنی
شدت: زیاد
چه بخواهید چه نخواهید، کاربران شما دیر یا زود در صفحه ای که وجود ندارد در وب سایت شما قرار می گیرند.
اگر یک 404 سفارشی با ظاهر زیبا به آنها ارائه ندهید که آنها را به کاوش در سایر بخش های وب سایت شما دعوت می کند، احتمال از دست دادن آنها وجود دارد.
از طرف دیگر، اگر کاربران شما یک صفحه خطای زشت 404 را مشاهده کنند که کاملاً متفاوت از بقیه سایت شما به نظر می رسد، میتواند هویت برند شما را خدشه دار کند.
لینک های خالی “#”
نوع: اشتباه SEO فنی/تجربه کاربر
شدت: زیاد
این یکی دیگر از اشتباهات متداول است که در وب سایت های تازه توسعه یافته می بینم. خیلی مشکل مهمی نیست. اما اگر فراموش کنیم یک لینک داخلی بسیار مهم را اضافه کنیم، می تواند برای کاربران و احتمالاً موتورهای جستجو گیج کننده باشد.
هدف قرار دادن کلمات کلیدی یکسان در همه صفحات
نوع: اشتباه سئو
شدت: زیاد
این یک اشتباه بسیار جدی در سئو استراتژیک است.وب سایتی که در فروش یک نوع محصول تخصص داشت و یک عبارت (یک عبارت بسیار کلی) را در تمام صفحات وب خود هدف قرار می داد.
سایت مورد نظر کفش ورزشی می فروخت. 1000 نوع کفش مختلف داشت. هر صفحه محصول به جای تمرکز بر روی یک محصول خاص مانند “کفش دویدن نایک” دقیقاً همان کلمه کلیدی “کفش” را هدف قرار می داد.
جای تعجب نیست که هیچ یک از صفحات وب برای کلمه هدف رتبه بندی نشده اند.
حتما بخوانید: اهمیت تحقیقات کلمه کلیدی
تحقیق کلمات کلیدی را انجام دادیم و کلمات کلیدی صحیح و منحصر به فرد را برای هر URL اجرایی کردیم.
صفحات excluded pages غیر طبیعی در سرچ کنسول
نوع: اشتباه سئو فنی
شدت: زیاد
صفحات excluded pages غیر معمول و زیاد در سرچ کنسول ممکن است نشانه ای از مشکلی باشد یا نباشد.
در مورد وب سایتی که بررسی کردیم، مشکل بزرگی وجود داشت. این سایت برای چندین ماه بدون توجه به این موضوع هک شده بود.
تعداد صفحات هرزنامه در سرچ کنسول به سرعت در حال افزایش بود. صفحات حذف شده در نهایت شروع به کاهش کرد. برای جلوگیری از هک شدن سایت از خدمات افزایش امنیت وب سایت وب تمیم استفاده کنید.
حروف چینی در نتایج جستجو
نوع: مشکل امنیتی
شدت: زیاد
حروف چینی در SERP
این خطا مشابه خطای بالاست. اگر به داده های GSC برای بررسی آنچه در گزارش Coverage وجود دارد دسترسی ندارید، قطعاً باید سایت را با دستور site:domain.com بررسی کنید.
در مورد این سایت، من متوجه شدم که سایت دارای 60 هزار صفحه چینی اسپم در فهرست است.
هک آنقدر جدی بود که حتی Ahrefs هزاران کلمه کلیدی چینی را به عنوان کلمات کلیدی ارگانیک این سایت نشان می داد.
برای سرعت بخشیدن به فهرست زدایی این صفحات، کد وضعیت 410 را ارائه کردیم.
یک سایت چند زبانه بدون برچسب hreflang
نوع: اشتباه سئو فنی
شدت: زیاد
سایتی نسبتا کوچک در مجموع 50 صفحه به زبان انگلیسی و حدود 10 صفحه به زبان اسپانیایی داشت.
متأسفانه از هیچ تگ hreflang استفاده نشد و در نتیجه به کاربران انگلیسی زبان اغلب نتایج اسپانیایی ارائه شد و بالعکس.
مشکلات هاست در گزارش Crawl Stats در سرچ کنسول
نوع: اشتباه سئو فنی
شدت: زیاد
مشکلات هاست در گزارش Crawl Stats در سرچ کنسول به این معنی است که سایت برای خزنده های گوگل در دسترس نبود. اگر این وضعیت وجود داشته باشد، ممکن است گوگل شروع به حذف نتایج از سایت کند.
آگاهی از آن مسائل می تواند بسیار مفید باشد و می تواند شما را از مشکلات زیادی نجات دهد.
به همین دلیل است که من همیشه اصرار دارم که به دادههای سرچ کنسول دسترسی داشته باشم تا بتوانم واقعاً از درون وبسایت اطلاع کافی کسب کنیم.
در ببرس ما این یک وب سایت حقوقی بود که از هاستینگ ضعیفی استفاده می کرد که مشکلات زیادی داشت. ما سرور را تغییر دادیم و همه مشکلات به سرعت حل شد.
استفاده از Breadcrumb بدون اسکیما
نوع: اشتباه سئو تکنیکال
شدت: زیاد
این یک اشتباه بسیار رایج است که من می بینم. سایتی در بررسی ما دارای Breadcrumb است اما از Schema برای درک مفهوم توسط گوگل برای شناختن Breadcrumb استفاده نمی کند.
Breadcrumbs به کاربران کمک می کند تا بفهمند در کجای ساختار وب سایت قرار دارند. برای خزنده ها، breadcrumbs به سادگی نشانگر پیوندهای داخلی به صفحات دیگر در وب سایت هستند.
با این حال، اگر از Breadcrumb Schema استفاده کنیم، درک بیشتری را برای موتورهای جستجو اضافه میکنیم و ممکن است به شکل برجستهتری در نتایج جستجو نمایش داده شویم.
صفحات نویسنده تکراری
نوع: ٓاشتباه E-A-T/تجربه کاربر
شدت: زیاد
این یک اشتباه بسیار رایج است که من در سایت های وردپرسی می بینم. سایتی که من تحلیل کردم نمونه بارز آن بود.
این سایت یک صفحه درباره نویسنده و یک صفحه استاندارد نویسنده وردپرس مانند domain.com/author/name داشت.
برخی از پیوندهای داخلی به صفحه درباره برخی دیگر به /author اشاره می کنند. پیوندهای خارجی نیز به هر دو اشاره داشتند که سیگنال ها را به جای یک صفحه در دو صفحه پراکنده می کردند.
کاری که ما انجام دادیم خیلی ساده بود. ما صفحه نویسنده وردپرس را به صفحه درباره هدایت کردیم. در عرض چند هفته، صفحه درباره شروع به بازدید بیشتر کرد.
لینک های خارجی مشکوک به سایت های با کیفیت پایین
نوع: E-A-T/کیفیت
شدت: زیاد
این یک اشتباه سئو واقعا زشت است. هنگام خزیدن در سایت، متوجه شدم که سایت دارای تعداد زیادی لینک خارجی است، گاهی اوقات حتی 20 لینک خارجی از یک صفحه.
وقتی پیوندها را به طور مفصل تجزیه و تحلیل کردم، معلوم شد که اینها پیوندهایی به سایت های نوع PBN با کیفیت پایین هستند. صاحب سایت حتی از این موضوع آگاه نبود.
صفحات یا منابعی که نباید توسط گوگل ایندکس شوند، ایندکس می شوند
نوع: امنیت/کیفیت
شدت: زیاد
گاهی اوقات ما هر کاری انجام می دهیم تا گوگل صفحات ما را ایندکس کند و گوگل این کار را نمی کند. گاهی اوقات فراموش میکنیم که یک برچسب no index اضافه کنیم و گوگل محتوایی را که میخواهیم مخفی کنیم را فورا فهرست میکند.
هنگام بررسی سایتی، site:domain.com filetype:pdf را تایپ کردم و متوجه شدم که تمام پلن های پولی ایندکس شده و در گوگل موجود است.
این مورد برای سالهای متمادی بود و هیچکس فکر نمیکرد که فقط با اطلاع از فرمان site: هر کسی بتواند آن برنامهها را به صورت رایگان دریافت کند.
ریدایرکت همه پیوندهای داخلی
نوع: سئو فنی
شدت: زیاد
“Link juice” ممکن است به طور کامل از طریق تغییر مسیر منتقل نشود، بنابراین مگر اینکه کاملاً ضروری باشد، باید از تغییر مسیر، به خصوص در پیوندهای داخلی خودداری کنیم.
وردپرس به طور پیش فرض / را در انتهای URL ها اضافه می کند. اگر آدرس را بدون / تایپ کنید، به طور خودکار به آدرسی با / در پایان هدایت می شود.
وب سایتی تمام پیوندهای داخلی را بدون / پیاده سازی کرد. در نتیجه، هر پیوند داخلی حداقل از یک ریدایرکت عبور کرد.
صفحه اصلی با برچسب عنوان “صفحه اصلی”
نوع: خطای سئوی درون صفحه
شدت: زیاد
گوگل در درک وب سایت ها بهتر و بهتر می شود حتی اگر برای سئو بهینه سازی نشده باشند.
اما با این وجود، همیشه ایده خوبی است که آنچه را که تحت کنترل ما است بهینه کنیم. تگ عنوان (یا لینک عنوان) کاملاً تحت کنترل ما است.
پس بیایید صفحه اصلی خود را “خانه” صدا نکنیم، مگر اینکه بخواهیم/آرزو داشته باشیم برای “خانه” رتبه بندی کنیم.
عدم استفاده از هیچ عنوانی
نوع: اشتباه سئوی داخلی
شدت: زیاد
مشکل اصلی آن این بود که وب سایت مورد نظر به جز یک عنوان در صفحه اصلی، اصلا از عنوان استفاده نمی کرد.
این سایت دارای صفحات محصول، صفحات دسته بندی و پست های وبلاگ بود. بدون هیچ عنوانی. این یک سایت وردپرسی بود که با Elementor ایجاد شد، بنابراین تعمیر آن سریع و آسان بود.
تصاویر پیاده سازی شده به عنوان پس زمینه
نوع: خطای سئو فنی
شدت: زیاد
تصاویر پیاده سازی شده با کمک CSS به عنوان پس زمینه به عنوان بخشی از طرح تلقی می شوند و توسط گوگل ایندکس نمی شوند. این تصاویر در جستجوی تصویر گوگل نمایش داده نمی شوند.
اگر از تصاویر زیادی استفاده می کنید (و مخصوصاً از تصاویر منحصر به فرد اصلی محصولات)، احتمالاً می خواهید آنها در جستجوی تصویر Google فهرست شده و قابل مشاهده باشند.
این مثال از یک سایت تجارت فروشگاهی با طراحی وردپرس می آید. طراح به وضوح چیز زیادی در مورد سئو نمی دانست زیرا تمام تصاویر محصول (هم در صفحات محصول و هم در صفحات دسته بندی) به عنوان تصاویر پس زمینه پیاده سازی می شدند.
نتیجه؟ تصاویر مطلقاً از جستجوی تصویر گوگل قابل مشاهده نبودند.
وبلاگ در زیر دامنه یا ساب دامین
نوع: خطای سئو فنی
شدت: زیاد
من نمی گویم که داشتن وبلاگ در یک زیر دامنه یک اشتباه مهم سئو است، اما من به حفظ وبلاگ در دامنه اصلی معتقدم.
گوگل ساب دامنه ها را به عنوان وب سایت های جداگانه در نظر می گیرد، بنابراین هر پیوندی که سایت شما دریافت می کند از دامنه اصلی یا زیر دامنه وبلاگ پشتیبانی می کند، نه هر دو.
اگر همه چیز را در یک مکان نگه دارید، می توانید سیگنال های بیشتری را جمع آوری کنید و از وبلاگ برای کمک به رتبه بندی محصولات خود استفاده کنید.
سایتی که من بررسی می کردم یک فروشگاه با یک وبلاگ در یک زیر دامنه بود. وبلاگ رتبه خوبی داشت، اما فروشگاه عملاً بازدید خوبی نداشت.
عدم درج تاریخ اصلاح و اطلاعات نویسنده در پست های وبلاگ
نوع: E-A-T/کیفیت
شدت: زیاد
اگر کاربر نتواند تشخیص دهد که آیا مقاله ای به روز است، تجربه بدی را خواهد داشت. یک وب سایت بزرگ فناوری که هزاران مقاله داشت مقاله ها تاریخ و تاریخ اصلاحی نداشتند.
به ویژه فناوری به سرعت در حال تغییر است بنابراین می تواند باعث بی اعتمادی کاربران به وب سایت شود. موضوعی که سایت با آن روبرو بود این بود که به سادگی نمی توانست از مرحله رکود خارج شود.
پس از تعدادی بهینه سازی E-A-T و یک به روز رسانی اصلی، سایت شروع به رشد خوبی کرد.
منطقه مدیریت وردپرس بدون هیچ حفاظت امنیتی
نوع: امنیتی
شدت: زیاد
سایت های وردپرس به ویژه در برابر هکرها آسیب پذیر هستند. اگر به هیچ وجه از ناحیه مدیریت خود محافظت نکنید، دیر یا زود سایت شما هک می شود.
این یک مثال بسیار بد بود. این سایت از URL استاندارد /wp-admin/ برای ورود به سیستم و کاربر استاندارد “admin” استفاده می کند.
علاوه بر این، هیچ محدودیتی در تلاش برای ورود به سیستم و بدون Captcha وجود داشت. این سایت به معنای واقعی کلمه از هکرها و ربات ها استقبال می کرد.
خوشبختانه، قبل از اینکه اتفاق بدی بیفتد، خیلی زود متوجه این موضوع شدم.
نقشه سایت فقط با پیوندهای HTTP
نوع: اشتباه سئو فنی
شدت: متوسط
یک وب سایت بسیار بزرگ با صدها هزار صفحه وب بود. دارای 10 نقشه سایت فشرده با فرمت Gzip بود.
مشکل این بود که تمام URL های موجود در نقشه سایت HTTP بودند در حالی که سایت از HTTPS استفاده می کرد. این باعث شد که گوگل برای هر URL که در نقشه سایت مشخص شده است، یک پرش انجام دهد.
من معتقدم که در مورد وبسایتهای بزرگ، این ممکن است تأثیر منفی بر بودجه خزیدن داشته باشد و این سایت با خزیدن Google به اندازه کافی مشکل داشت.
بدون دیدگاه