15 مثال از مسائل و خطاهای سئو فنی و خطاهای سئو تکنیکال به همراه نکاتی در مورد نحوه رفع آنها در این پست وب تمیم. در ادامه همراه ما باشید.
در کار خود به عنوان مشاور فنی سئو وب سایت، هر روز با مسائل مختلف فنی و تکنیکال سئو مواجه می شوم. برخی از این مسائل به وضوح شایع تر و جدی تر از بقیه هستند.
دانش شما از این مسائل فنی سئو نه تنها شما را به سئوکار بهتری تبدیل می کند، بلکه ممکن است بازی را برای سایتی که در حال سئو آن هستید تغییر دهد. و شما را در سئو وب سایت کمک شایانی بکند.
نحوه بررسی مشکلات رایج و خطاهای سئو فنی چیست؟
برای اینکه بتوانید تشخیص دهید که آیا این مشکلات در سایت وجود دارد یا خیر، به ابزارهای سئو زیر نیاز دارید:
حتماً فهرست ابزارهای سئو را بررسی کنید تا ابزارهای بیشتری را کشف کنید که می تواند به شما در تشخیص مسائل فنی سئو در سایت ها کمک کند.
این مثالها از مسائل فنی بد سئو، ترتیب خاصی ندارند. برخی از این مسائل به وضوح اولویت بیشتری نسبت به سایرین دارند، اما قطعاً ارزش دانستن در مورد همه آنها را دارد.
در زیر هر مثال، نحوه رفع این مشکلات فنی سئو را نیز یاد خواهید گرفت.
Core Web Vitals موفقیت آمیز، اما تجربه مرورگر ضعیف
اگر سایت Core Web Vitals را در آزمایشگاه (Google Lighthouse) پاس کند، اما همچنان رنگهای نارنجی یا قرمز را برای دادههای میدانی داشته باشد (گزارش تجربه کاربر کروم)، آنگاه در نظر گرفته میشود که سایت در ارزیابی Core Web Vitals شکست خورده است.
غیرمعمول نیست که ببینیم سایتی Core Web Vitals را در آزمایشگاه پاس می کند اما این کار را در عمل انجام نمی دهد. نمرات خوب Google Lighthouse می تواند به سئوکاران کم تجربه این تصور غلط را بدهد که سرعت سایت خوب است در حالی که در واقع اینطور نیست.
توجه داشته باشید که ممکن است برعکس هم باشد، یعنی سایت نمرات آزمایشگاهی ضعیفی دارد اما امتیازات خوبی در این زمینه دارد.
در اینجا یک یادآوری مهم برای شما وجود دارد:
- Core Web Vitals یکی از چهار سیگنال تجربه صفحه گوگل (که فاکتورهای رتبه بندی هستند) هستند. اینها شامل HTTPS، سازگاری با تلفن همراه، و عدم وجود محتوای داخلی مزاحم علاوه بر Core Web Vitals هستند.
- داده های میدانی و داده های آزمایشگاهی متفاوت هستند. Google – هنگام ارزیابی سایت ها از نظر Core Web Vitals – فقط داده های میدانی را در نظر می گیرد، یعنی داده های دنیای واقعی که از کاربران واقعی سایت می آید.
- به همین دلیل است که هنگام بهینهسازی برای Core Web Vitals، باید بر روی دادههای میدانی (دادههای CrUX) تمرکز کنید که در Google PageSpeed Insights و گزارش Google Search Console Core Web Vitals در دسترس هستند (اگر سایت میزان ترافیک معنیداری دریافت کند).
- ابزار PageSpeed Insights برای بررسی عملکرد یک صفحه خاص عالی است در حالی که گزارش GSC Core Web Vitals به شما امکان می دهد گروه هایی از صفحات را با مشکلات مشابه شناسایی کنید.
چگونه این مشکل فنی سئو را برطرف کنید؟
دلایل این مشکل ممکن است بسیار متفاوت باشد، بنابراین ارائه یک راه حل ساده ممکن نیست. با این حال، در اینجا چند راه حل وجود دارد که بهتر است امتحان کنید:
- هر مشکل را در گزارش Core Web Vitals کنسول جستجوی Google تجزیه و تحلیل کنید و گروه هایی از صفحات را با مشکلات مشابه شناسایی کنید.
- صفحات نمونه از هر گروه را در Google PageSpeed Insights بررسی کنید تا نکات دقیقی در مورد آنچه ارزش بهینه سازی دارد را دریافت کنید.
- شناسایی کنید که کدام متریک Core Web Vital برای یک گروه صفحه معین مشکل ساز است و بهترین شیوه های بهینه سازی را برای این معیار خاص در نظر بگیرید.
Robots.txt بررسی منابع وب سایت را غیرمجاز می کند
اگر منابع سایت، مانند تصاویر، فایلهای JS، یا/و فایلهای CSS در robots.txt غیرمجاز باشند، خزنده ممکن است نتواند صفحه را به درستی ارائه کند.
Googlebot و سایر خزندههای موتور جستجو نه تنها میخزند، بلکه صفحات بازدید شده را نیز رندر میکنند تا بتوانند تمام محتوای آنها را ببینند، حتی اگر سایت دارای جاوا اسکریپت زیادی باشد.
در اینجا یک نمونه از اجرای نادرست چنین است:
User-agent: *
Disallow: /assets/
Disallow: /images/
با این حال، با غیرمجاز کردن منابع وبسایت خاص در robots.txt، خزیدن این منابع و رندر صحیح صفحه را برای رباتها غیرممکن میکنید. این می تواند منجر به عواقب نامطلوب شود، مانند رتبه های پایین تر یا مشکلات ایندکس نشدن.
چگونه این مشکل فنی سئو را برطرف کنید؟
راه حل در اینجا بسیار ساده است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که تمام دستورالعمل های غیر مجاز را که خزیدن منابع وب سایت را مسدود می کنند حذف کنید.
- اکثر سیستم های مدیریت محتوا امکان تغییر robots.txt یا تنظیم قوانین نحوه تولید این فایل را می دهند.
- شما همچنین می توانید فایل robots.txt را به سادگی با اتصال به سرور از طریق SFTP و آپلود فایل اصلاح شده تغییر دهید.
نقشه سایت XML حاوی ورودی های نادرست است
نقشه سایت XML فقط باید حاوی URL های قابل ایندکس متعارفی باشد که می خواهید در گوگل ایندکس شوند و رتبه بندی شوند. داشتن تعداد زیادی URL نادرست در نقشه سایت XML صرفاً هدر دادن بودجه خزش است.
در اینجا نمونه هایی از ورودی های نقشه سایت XML نادرست آورده شده است:
- URL هایی که کدهای خطا مانند 5XX یا 4XX را برمی گردانند،
- آدرسهای اینترنتی با تگ noindex،
- URL های متعارف،
- URL های هدایت شده،
- URL های غیر مجاز در robots.txt،
- از جمله URL یکسان چندین بار یا در چندین نقشه سایت XML.
وجود چند ورودی نادرست نقشه سایت در اینجا و وجود دارد، مشکل جدی نیست، اما اگر نقشه سایت صدها هزار URL نادرست داشته باشد، می تواند تأثیر منفی بر بودجه خزیدن سایت داشته باشد.
چگونه این مشکل فنی سئو را برطرف کنید؟
تنها کاری که باید انجام دهید این است که ورودی های نادرست را از نقشه سایت حذف کنید تا فقط حاوی URL های متعارف باشد.
- در بیشتر موارد، نقشه سایت به صورت خودکار تولید می شود، بنابراین فقط باید قوانینی را که برای تولید نقشه سایت XML استفاده می شود، تنظیم کنید.
- در وردپرس، تنظیم تنظیمات نقشه سایت XML با افزونه ای مانند Rank Math بسیار آسان است.
- هر خزنده رایج وب سایت به راحتی می گوید که آیا نقشه سایت XML حاوی URL های نادرست است یا خیر.
URL های متعارف نادرست، یا متناقض
متأسفانه راه های زیادی برای پیاده سازی نادرست URL های متعارف وجود دارد. بهترین حالت با URLهای متعارف نادرست این است که موتور جستجو به سادگی آنها را نادیده می گیرد و به تنهایی عنصر پیوند متعارف یک صفحه را انتخاب می کند.
در اینجا نمونه هایی از مواردی که ممکن است در پیاده سازی URL های متعارف رخ دهد آورده شده است:
- عنصر پیوند متعارف یا Canonical link خارج از سر مشخص شده است (به عنوان مثال در بخش بدنه)
- عنصر پیوند متعارف یا Canonical link خالی یا نامعتبر است
- URL متعارف یا Canonical link به نسخه HTTP URL اشاره می کند
- URL متعارف یا Canonical link به URL با تگ noindex اشاره می کند
- URL متعارف یا Canonical link به URL اشاره می کند که کد خطای 4XX یا 5XX را برمی گرداند
- URL متعارف یا Canonical link به نشانی اینترنتی اشاره می کند که در robots.txt غیرمجاز است
- URL متعارف Canonical link در کد منبع یافت نمی شود، بلکه فقط در HTML ارائه شده یافت می شود
- عنصر پیوند متعارف یا Canonical link به یک URL متعارف اشاره می کند
- پیوندهای متعارف متناقض در هدر HTTP و در سر
- از تگ های Canonical اصلا استفاده نمی شود
چگونه این مشکل فنی سئو را برطرف می کنید؟
رفع این مشکل نسبتاً آسان است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که عناصر پیوندهای متعارف را بهروزرسانی کنید تا به URLهای متعارف واقعی اشاره کنند.
- اگر سایت را با Sitebulb یا Screaming Frog بررسی کنید، خواهید دید که دقیقاً چه صفحاتی در این زمینه نیاز به بهینه سازی دارند.
دستورات متناقض nofollow و/یا noindex در HTML و/یا هدر HTTP
اگر سایت دارای دستورالعمل های متعدد و متناقض nofollow و/یا noindex در هدر HTTP و/یا HTML باشد، گوگل به احتمال زیاد محدود کننده ترین دستورالعمل را انتخاب خواهد کرد.
اگر دستورالعمل محدودکننده تر، مانند “noindex” به طور تصادفی اضافه شده باشد، می تواند یک مسئله جدی باشد. این برای چندین دستورالعمل nofollow/noindex در HTML یا HTTP سربرگ یا هر دو اعمال میشود.
در اینجا یک نمونه از اجرای نادرست چنین است:
- محتوای هدر HTTP می گوید که صفحه باید ایندکس شود و دنبال شود.
HTTP/… 200 OK
…
X-Robots-Tag: index,follow
- محتوای تگ متا روبات ها در هد می گوید که صفحه نباید ایندکس شود.
<head>
<title>SEO</title>
<meta name="robots" content="noindex,follow">
...
</head>
دستورالعمل های noindex/nofollow باید فقط یک بار در HTML یا هدر HTTP بیان شوند.
چگونه این مشکل فنی سئو را برطرف کنید؟
رفع این مشکل نسبتا آسان است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که دستورالعمل اضافی را حذف کنید و تنها دستورالعملی را که می خواهید گوگل و سایر موتورهای جستجو از آن تبعیت کنند، رها کنید.
- درست مانند بالا، برای استخراج این URL های مشکل ساز باید از یک خزنده استفاده کنید.
- اگر مشکل به تعداد نسبتاً کمی از صفحات مربوط می شود، می توانید آنها را به صورت دستی به روز کنید.
- با این حال، اگر در مورد هزاران یا میلیونها صفحه وب باشد، باید قاعدهای را سفارشی کنید که این چندین تگ nofollow و/یا noindex را اضافه میکند.
پیوندهای داخلی بدون فالو و/یا غیر مجاز
عدم فالو کردن یا/و غیرمجاز کردن یک URL داخلی ممکن است از رتبهبندی آن جلوگیری کند، زیرا اگر محتوای URL در robots.txt غیرمجاز باشد، Google نمیتواند محتوای URL را بخواند یا هیچ ارزش پیوندی به URL منتقل نمیشود (اگر به صورت داخلی nofollow شده باشد. ).
- اگر نمی خواهید گوگل یک URL خاص را ایندکس کند، به سادگی یک تگ noindex به آن اضافه کنید.
- غیر مجاز کردن URL در robots.txt مانع از ایندکس شدن آن نمی شود.
- مگر اینکه دلیل خیلی خوبی داشته باشید، nofollowing لینک های داخلی معمولاً از نظر سئو ایده خوبی نیست.
چگونه این مشکل فنی سئو را برطرف کنید؟
تنها کاری که برای رفع این مشکل باید انجام دهید این است که URL های غیر مجاز را از robots.txt حذف کنید و ویژگی “nofollow” را از لینک های داخلی حذف کنید.
- از یک خزنده وب سایت مانند Sitebulb استفاده کنید تا همه URL های داخلی nofollow شده و محل قرارگیری آنها را به شما نشان دهد.
- همچنین می توانید از افزونه NoFollow Chrome استفاده کنید که لینک های nofollow شده را در هر صفحه ای که بازدید می کنید علامت گذاری می کند. این به ویژه در صورتی مفید است که در حال بررسی دستی سایت هستید.
لینک های داخلی کم ارزش followed
لینک های داخلی کم ارزش هیچ اطلاعات سئوی در مورد URL هایی که به آنها اشاره می کنند ندارند. این اتلاف بزرگی از پتانسیل سئو است.
لینکهای داخلی یکی از قویترین سیگنالهایی هستند که اطلاعات مربوط به URLهای لینک شده را ارائه میدهند. به همین دلیل است که سئوکاران همیشه باید تلاش کنند تا از پیوندهای داخلی حداکثر استفاده را ببرند.
در اینجا نمونه هایی از پیوندهای کم ارزش آورده شده است:
- پیوندهای متنی با متن لنگر، مانند «بیشتر بخوانید»، «اینجا را کلیک کنید»، «بیشتر بدانید» و غیره.
- پیوندهای گرافیکی بدون ویژگی ALT. ویژگی ALT در پیوندهای گرافیکی به عنوان انکر تکست یا متن لنگر در پیوندهای متنی عمل می کند.
در حالی که اگر همه یا اکثر پیوندهای داخلی شما دارای انکر تکست «بیشتر بخوانید» باشند، مشکلی جدی است، اما اگر دو پیوند داخلی به یک صفحه خاص اشاره کنند و یک پیوند دارای انکر تکست مرتبط باشد، اما دیگری از نوع “بیشتر بیاموزید” باشد مشکل زیادی نخواهد داشت.
چگونه این مشکل فنی سئو را برطرف کنید؟
در یک دنیای ایده آل سئو، شما می خواهید فقط متن و لینک های داخلی با ارزش بالا داشته باشید.
- ساده ترین راه برای رفع این مشکل این است که به سادگی تمام پیوندهای “بیشتر بخوانید” را حذف کنید و آنها را با پیوندهای متنی با متن های لنگر مرتبط جایگزین کنید.
- اگر نمیتوانید پیوندهای «بیشتر بخوانید» را حذف کنید، حداقل مطمئن شوید که پیوند متنی با ارزش دیگری که به همان URL اشاره دارد اضافه کنید.
- به عنوان مثال، در مورد عنوان وبلاگ، ممکن است دو پیوند داشته باشید، یکی با متن “بیشتر بخوانید” و دیگری با متن لنگر توصیفی مانند “طراحی سایت وکالت“.
عدم استفاده از لینک داخلی یا خروجی
اگر URL مشخصی هیچ پیوند داخلی خروجی و/یا ورودی نداشته باشد، در این صورت ارزش پیوندی را به/از سایر صفحات وب ارسال نمیکند/دریافت نمیکند.
اگر URL مورد نظر “آرزوی” رتبه بندی در گوگل را ندارد و/یا فقط یک صفحه فرود است، پس مشکلی نیست. در این حالت، معمولاً بهترین ایده این است که به سادگی یک برچسب “noindex” را به چنین URL اضافه کنید.
با این حال، اگر URL یک صفحه وب مهم است که میخواهید ترافیک ارگانیک به ارمغان بیاورد و رتبه بالایی داشته باشد، ممکن است صفحه در فهرستبندی و/یا رتبهبندی در گوگل با مشکل مواجه شود.
چگونه این مشکل فنی سئو را برطرف کنید؟
برای رفع این مشکل، باید پیوندهای متنی (با متن های لنگر مرتبط) را هم از آن و هم به آن URL اضافه کنید.
- پیوندهای ورودی به طور ایده آل باید از سایر صفحات مرتبط با موضوع باشند.
- پیوندهای خروجی – به طور مشابه – باید به سایر صفحات وب مرتبط اشاره کنند.
- به عنوان مثال، صفحه طراحی سایت من باید به صفحه مشابهی مانند طراحی سایت فروشگاهی من پیوند داده شود و از آن لینک شود.
تغییر مسیرهای داخلی یا/یا خارجی با مشکل و خطا
تغییر مسیرهای داخلی و خارجی می تواند منجر به تجربه کاربری بد شود و برای روبات های موتورهای جستجو گمراه کننده باشد (به خصوص اگر این تغییر مسیرها به درستی کار نکنند).
مشابه URL های متعارف، موارد زیادی وجود دارد که با تغییر مسیر در وب سایت اشتباه می کنند.
در اینجا برخی از رایج ترین مسائل در این زمینه آورده شده است:
- تغییر مسیر URL داخلی کدهای وضعیت خطا مانند 4XX یا 5XX را برمی گرداند.
- تغییر مسیر URL خارجی 4XX یا 5XX را برمی گرداند.
- URL به خودش هدایت می شود (یک حلقه تغییر مسیر).
تمام موارد مثال بالا – اگر به تعداد زیادی URL در سایت مربوط باشد – می تواند تأثیر منفی بر خزیدن سایت و تجربه کاربری داشته باشد. هم کاربران و هم ربات های موتور جستجو ممکن است در صورت مواجه شدن با تغییر مسیر معیوب سایت را رها کنند.
چگونه این مشکل فنی سئو را برطرف کنید؟
خوشبختانه، هر خزنده ای به شما نشان می دهد که دقیقاً چه URL هایی این مشکل را دارند.
- در مورد URL های داخلی، شما فقط باید URL های مورد نظر را به روز کنید تا وضعیت 200 را برگردانند (OK).
- برای URL های هدایت شده خارجی، شما به سادگی باید پیوندهایی را که به این URL های هدایت شده اشاره می کنند حذف کنید یا آنها را با URL های دیگری که کد وضعیت 200 را برمی گرداند جایگزین کنید (OK).
پیوندهای داخلی به URL های هدایت شده
اگر سایت دارای آدرسهایی است که به آدرسهای داخلی دیگر هدایت میشوند، نباید به URLهای هدایتشده، بلکه باید به URLهای هدف پیوند داده شود.
در حالی که کنترلی روی URL های خارجی که به آنها پیوند می دهید و اینکه آیا آنها در نقطه ای تغییر مسیر می دهند را ندارید، کنترل کاملی بر URL های داخلی خود دارید.
به همین دلیل است که باید مطمئن شوید که سایت شما به URL های تغییر مسیر داخلی لینک نمی دهد. در عوض، تمام پیوندهای داخلی باید به URL های هدف اشاره کنند.
به عنوان مثال، اگر A به B هدایت شود، نباید پیوندهای داخلی را به URL A، بلکه به آدرس B قرار دهید. این یک اشتباه مهلک نیست، اما یک تمرین سئو بسیار خوب در مورد خزیدن سایت است.
چگونه این مشکل فنی سئو را برطرف کنید؟
اگر از خزنده ای مانند Sitebulb یا Screaming Frog استفاده کنید، هم رفع و هم تشخیص آن بسیار آسان است. هنگامی که ابزار URL های هدایت شده را به شما نشان می دهد، وظیفه شما این است که:
- فهرستی از این URL های هدایت شده را به همراه URL های هدف و آدرس هایی که روی آنها قرار گرفته اند، آماده کنید.
- همه URL های هدایت شده را با URL های هدف تغییر دهید.
- بسته به مقیاس این موضوع در سایت، می توانید آن را به صورت دستی انجام دهید یا به نوعی آن را خودکار کنید.
برچسب های hreflang نامعتبر و/یا نادرست
اگر یک وب سایت بین المللی با اجرای hreflang مشکل داشته باشد، ممکن است نتواند زبان مقصد و منطقه URL های خود را به درستی با گوگل و سایر موتورهای جستجو ارتباط برقرار کند.
تگ های Hreflang یکی دیگر از عناصر سئو هستند که در برابر بسیاری از مسائل آسیب پذیر هستند که مهمترین آنها عبارتند از:
- حاشیه نویسی Hreflang نامعتبر است (کد زبان یا منطقه نامعتبر است)
- حاشیه نویسی Hreflang به URL های بدون فهرست، غیرمجاز یا متعارف اشاره دارد
- تگهای Hreflang به آدرسهایی اشاره میکنند که کدهای خطا مانند 4XX یا 5XX را برمیگردانند
- تگ های Hreflang به URL های هدایت شده اشاره می کنند
- تگ های Hreflang با یکدیگر تضاد دارند
- برچسبهای Hreflang با استفاده از روشهای متعدد (در سر، سربرگ HTTP و/یا در نقشه سایت XML) نشان داده میشوند.
- برچسب های Hreflang در مورد یک وب سایت چند زبانه وجود ندارد
- برچسب های بازگشتی وجود ندارد
- زبان پیش فرض X نشان داده نشده است
چگونه این مشکل فنی سئو را برطرف کنید؟
برای رفع این مشکلات، باید حاشیهنویسیهای hreflang را ویرایش کنید تا هیچکدام از موارد بالا وجود نداشته باشد و hreflangs معتبر باشد، نشانیهای اینترنتی را تصحیح کنید که وضعیت 200 (OK) را برمیگردانند، حاوی برچسبهای بازگشتی هستند و زبان پیشفرض X را مشخص کردهاند.
- بسته به اندازه سایت، می توان آن را به صورت دستی یا خودکار انجام داد.
- خوشبختانه، هر خزنده وب سایت به شما می گوید که آیا مشکلاتی در پیاده سازی hreflang سایت وجود دارد یا خیر.
- علاوه بر این، میتوانید از گزارش هدفگذاری بینالمللی در کنسول جستجوی گوگل برای بررسی درست کارکرد تگهای hreflang استفاده کنید.
نشانیهای وب در HTTP و HTTPS موجود است
اگر سایت با HTTP و HTTPS در دسترس باشد، یک مشکل جدی سئو و امنیت است. می تواند باعث بی اعتمادی کاربران و موتورهای جستجو به سایت شود. علاوه بر این، مرورگرها هشدارهایی مبنی بر بارگیری سایت از طریق HTTP نشان خواهند داد.
خیلی خوب است که یک سایت دارای گواهینامه SSL باشد و از طریق HTTPS بارگیری شود. با این حال، اطمینان از اینکه همه URL های HTTP به طور دائم (301) به نسخه HTTPS هدایت می شوند، بسیار مهم است.
چگونه این مشکل فنی سئو را برطرف می کنید؟
اگر وجود دارد، وظیفه شما این است که مطمئن شوید همه آنها به طور دائم (301) به نسخه HTTPS هدایت می شوند.
- هر خزنده وبسایتی به شما نشان میدهد که آیا URL در نسخه HTTP موجود است یا خیر.
- بهترین راه برای پیاده سازی ریدایرکت ها اضافه کردن آنها به فایل htaccess است.
محتوای ترکیبی و/یا پیوندهای HTTP داخلی
اگر سایت دارای محتوای مختلط و/یا پیوندهای داخلی به URL های HTTP باشد، ممکن است مرورگرها هشدارهای قرمز رنگی را نشان دهند که به کاربران اطلاع می دهد که سایت کاملاً ایمن نیست.
اگر سایت دارای گواهینامه SSL باشد، تمام URL ها، منابع و لینک های داخلی آن باید HTTPS باشند. اگر اینطور نباشد، ممکن است سایت مورد اعتماد کاربران و خزندههای موتورهای جستجو قرار نگیرد.
چگونه این مشکل فنی سئو را برطرف کنید؟
اطمینان حاصل کنید که تمام منابع و URL های سایت 301 به نسخه HTTPS هدایت شده اند و هر پیوند HTTP را با نسخه های HTTPS جایگزین کنید.
- در مورد وردپرس، ممکن است از یک افزونه مانند SSL Insecure Content Fixer استفاده کنید.
مطالب کپی
تکرار فنی محتوا ممکن است منجر به ایجاد هزاران یا حتی میلیون ها URL با محتوای یکسان شود. این میتواند بر بودجه خزیدن سایت و توانایی Google برای خزیدن و فهرستبندی مؤثر سایت تأثیر منفی بگذارد.
تکثیر محتوای فنی زمانی اتفاق میافتد که چندین URL قابل نمایهسازی و متعارف با محتوای یکسان وجود داشته باشد. اینها معمولاً URLهایی را شامل می شوند که حروف کوچک در آنها بی اهمیت است و حاوی پارامترهایی است که بر محتوای URL تأثیر نمی گذارد.
گوگل – اکثر اوقات – می داند که چگونه با تکثیر فنی محتوا مقابله کند، اما هنوز هم این یک تمرین عالی است که مطمئن شود URL های فنی تکراری وجود ندارد.
چگونه این مشکل فنی سئو را برطرف کنید؟
رفع مشکل، در این مورد، معمولاً بسیار ساده است و تنها کاری که باید انجام دهید این است که عنصر پیوند متعارف را که به نسخه «اصلی» متعارف URL (بدون هیچ پارامتر و با حروف کوچک) در همه URLهای تکراری فنی اشاره میکند، اضافه کنید.
پس از انجام این کار، همه URL های فنی تکراری در گزارش پوشش GSC در قسمت Excluded ظاهر می شوند، مگر اینکه قبلاً وجود نداشته باشند.
بدون دیدگاه