چک لیست سئوی باز طراحی وب سایت وب تمیم به شما کمک می کند رتبه سئوی خود را هنگام طراحی مجدد سایت حفظ کنید. در ادامه همراه ما باشید.
انجام باز طراحی وب سایت در اکثر مواقع یک کار بسیار دشوار است. بازسازی سایتی که در حال حاضر به خوبی کار میکند اما میتواند بهبود یابد، اغلب چالشبرانگیزتر از طراحی سایت از ابتدا است.
خبر خوب این است که با یک چک لیست جامع سئوی باز طراحی وب سایت در وب تمیم میتوانید فرایند باز طراحی موفقی را پشت سر بگذارید.
چک لیست سئوی باز طراحی وب سایت
در زیر بیش از 20 نکته سئو وجود دارد که به شما کمک می کند تا طراحی مجدد وب سایت را به درستی و به گونه ای انجام دهید که سایت شما واقعاً از آن بهره مند شود.
توجه داشته باشید که این لیست چک لیست سئوی طراحی مجدد وب سایت شامل مجموعه ای از بهترین شیوه های سئو وب سایت است که باید در مورد آنها بدانید و اجرا کنید.
اهداف باز طراحی سایت
بدون اهداف مشخص برای باز طراحی سایت، ممکن است در نهایت تلاش زیادی را بدون دستیابی به نتایج دلخواه انجام دهید. در سئو، شما باید اهداف مشخصی داشته باشید.
چند نکته که می تواند به هدف گذاری کمک کند عبارتند از:
- اهداف SMART را تعیین کنید: اهداف خاص، قابل اندازه گیری، قابل دستیابی، مرتبط، محدود به زمان.
- KPI و اهداف مرتبط خود را برای طراحی مجدد تعریف کنید. این ممکن است شامل افزایش نرخ تبدیل، جذب ترافیک ارگانیک بیشتر، بازدیدکنندگان منحصر به فرد و غیره باشد.
- یک هدف باید حفظ رتبه فعلی برای برخی از کلمات کلیدی مورد نظر و رتبه برای برخی از کلیدواژه های جدیدی باشد که برای طراحی مجدد وب سایت خود روی آنها تمرکز کرده اید.
- اهداف شما باید بر اساس سوالاتی مانند زیر باشد:
- آیا طراحی مجدد به شما کمک خواهد کرد که مشتریان بالقوه خود را افزایش دهید؟
- آیا به شما کمک میکند به بخش جدیدی از مخاطبان هدف دسترسی پیدا کنید که با وبسایت قدیمیتان نمیتوانستید به آن برسید؟
- اگر به رتبه بالا در گوگل اهمیت می دهید، هدف اصلی از طراحی مجدد وب سایت شما باید بهبود تجربه صفحه باشد. گوگل در مورد اینکه تجربه صفحه خوب چیست و چگونه یک وب سایت می تواند آن را ارائه دهد، واضح است. در اینجا سیگنال های تجربه صفحه Google آمده است
- مجموعه ای از اهداف به وضوح تعریف شده، یک استراتژی اساسی برای دستیابی به آن اهداف، و یک برنامه دقیق باید طرح اولیه شما برای طراحی مجدد باشد.
پژوهش و تحقیق
اهداف شما حوزه های تحقیقاتی شما را تعیین می کند، اما به طور کلی، باید در مورد رقبا و مخاطبان خود تحقیق کنید.
- رقبا: برای اینکه ببینید همتایان و رهبران صنعت شما چه کاری را به درستی انجام می دهند و موضوعات موفق را در طراحی مجدد خود بگنجانید.
- مخاطب: بررسی تمام آنچه را که ممکن است در وب سایت «بازسازی شده» شما دوست داشته باشند یا نداشته باشند.
از دیدگاه کاربرپسندی و UX، تحقیقات شما به احتمال زیاد ماهیت مولد و ارزیابی خواهد داشت.
- تحقیقات مولد: این تحقیقات عمدتاً کیفی است که نیاز به مصاحبه با کاربر، ایجاد بینش از بازخورد، و تعامل مخاطبان هدف شما با برندهای رقیب دارد. هدف آن تعیین این است که مخاطبان هدف شما چه می خواهند و چگونه آن را می خواهند.
- تحقیق ارزیابی: کلمه “ارزیابی کننده” ممکن است سرنخی از ماهیت “کمی” آن به شما بدهد و ممکن است شامل تست A/B و Tree و غیره باشد.
اهمیت مخاطیبن
مهم نیست که اولین وب سایت شما چقدر خوب ساخته شده بود، نکته این است که مخاطب مورد نظر، شما را با دقت قابل توجهی هدف قرار نمی داد. بسیاری از صاحبان کسب و کار هستند که پس از راه اندازی وب سایت و جلب توجه کسب و کار، در مورد مخاطبان مورد نظر خود اطلاعات کسب می کنند.
زیبایی طراحی مجدد وب سایت این است که شما می توانید آن دانش را در مورد مخاطبان و نیاز هایشان به کار ببرید و از آن برای افزودن یک بخش جدید از مخاطبان هدف، رفتن به سمت مخاطبان هدف ناشناخته، و گسترش مجموعه مصرف کنندگان فعلی خود با دستیابی به جمعیتی گسترده تر استفاده کنید.
اما توجه به این نکته مهم است که بین طراحی مجدد یک وب سایت و تغییر نام تجاری شما یک خط باریک وجود دارد. اگر هدف شما دومی نیست، طراحی مجدد نباید آن پیامد ناخواسته را داشته باشد زیرا ممکن است باعث کوچک شدن جمعیت مصرف کنندگان اصلی شما شود.
رتبهبندی و بهروزرسانیهای گوگل
یکی از دلایلی که ممکن است وب سایت خود را دوباره طراحی کنید این است که آنطور که باید در SERP(صفحه نتایج گوگل) رتبه بندی نمی شود. و مشکل همیشه محتوا نیست. تعداد زیادی از فاکتورهای رتبه بندی سئو (و عناصر فنی سئو) وجود دارد که باید آنها را برای رسیدن به رتبه اول در نظر بگیرید.
زمانی که در حال طراحی مجدد یک وب سایت با تمرکز بر روی موارد زیر هستید، شانس بیشتری برای کسب سئوی بهتر در گوگل وجود دارد:
- بهروزرسانیهای گوگل از فاکتورهای رتبهبندی و الگوریتمهای آن سات. مانند بهروزرسانی تجربه صفحه که Core Web Vitals را به یک فاکتور رتبهبندی تبدیل کرد.
- سایت خود را برای روندهای جدید مانند پرس و جوهای مبتنی بر صدا بهینه سازی کنید.
- در نظر بگیرید که هوش مصنوعی مکالمهای را بخشی از وبسایت بازطراحیشده خود کنید تا بازدیدکنندگان خود را بیشتر درگیر کنید.
- هر چیزی که وب سایت شما را کامل کند و محتوای شما را برای بازدیدکنندگان مفیدتر، در دسترس و معتبرتر کند، احتمالاً شما را برای گوگل محبوب می کند. بنابراین تلاش کنید تا انتظارات در حال رشد مخاطبان هدف خود را برآورده کنید.
تحقیق و نقشه برداری کلمات کلیدی
حتی اگر قبلاً یک نقشه کلیدواژه برای وب سایت اصلی خود داشتید و تحقیقات کلمه کلیدی خود را انجام داده اید و محتوای ایجاد کرده اید (برخی از آنها قبلاً رتبه بندی شده اند)، باید نقشه خود را به روز کنید و در مورد کلمات کلیدی جدیدی که می خواهید رتبه بندی کنید تحقیق کنید.
شما باید:
- کلمات کلیدی جدید را بر اساس خدمات/محصولات جدیدی که اکنون ارائه می کنید و بخشی از وب سایت اصلی نیستند، اضافه کنید.
- سعی کنید برای برخی از موضوعات/کلمات کلیدی معتبر، هرچند کمتر مورد بحث، رتبه بندی کنید تا ترافیک و اعتبار کلی وب سایت خود را افزایش دهید (در نهایت اعتبار دامنه).
- کلمات کلیدی و تغییرات کلمات کلیدی را که ممکن است حجم جستجوی مناسبی داشته باشند اما محتوای با کیفیت خوب کافی برای برآورده کردن آنها ندارند، تحقیق کنید.
- شما می توانید از هر یک یا همه ابزارهای زیر برای انجام تحقیقات کلمات کلیدی برای وب سایت بازطراحی شده خود استفاده کنید:
- Ahrefs Keywords Explorer
- Google Keyword Planner
- AnswerThePublic
- AlsoAsked.com
- ابزار کلمه کلیدی Semrush.
تجزیه و تحلیل سایت فعلی
تجزیه و تحلیل و بررسی وب سایت فعلی شما کمک میکند که چه چیزی را باید نگه دارید و چه چیزی را دور بریزید.
در اینجا مراحلی وجود دارد که باید انجام دهید:
- وب سایت فعلی خود را با ابزار های سئو محک بزنید، از جمله تعداد بازدیدکنندگان منحصر به فرد، زمان صرف شده در سایت، نرخ پرش و غیره. الگوهایی را در تعداد بازدیدکنندگان و تبدیل های فروش (در یک دوره مشخص و نوسانات فصلی) تعیین کنید. می توانید این کار را با استفاده از Google Analytics (GA) انجام دهید.
- بررسی کنید که سایت در جستجو چگونه عمل میکند، در چه موقعیتهایی در رتبهها است، نرخ کلیک آن چقدر است، کدام صفحات وب بیشترین ترافیک ارگانیک را دریافت میکنند و غیره. میتوانید این کار را با استفاده از راهنمای سرچ کنسول گوگل انجام دهید.
- یک بررسی بک لینک جامع اجرا کنید. می توانید از ابزاری مانند Semrush Link Audit استفاده کنید.
- سایت فعلی خود را با استفاده از خزندهای مانند Screaming Frog یا Sitebulb چک کنید. مطمئن شوید که دادههای خزش را ذخیره کردهاید تا بتوانید بعد از تکمیل طراحی مجدد، آن را با دادههای خزیدن مقایسه کنید.
- بررسی کنید که چند صفحه وب ایندکس شده است. میتوانید از دستور site: استفاده کنید یا گزارش Coverage سرچ کنسول جستجوی Google را بررسی کنید.
- به دنبال ناهماهنگی ها و مشکلاتی مانند عناوین صفحات تکراری یا مفقود، صفحاتی که کد خطا را برمی گردانند، عناوین و توضیحات بهینه نشده و غیره باشید.
محتوای رتبه بالا و با کارایی پایین را پیدا کنید
کلمات کلیدی را پیدا کنید که وب سایت فعلی شما برای آنها رتبه بالایی دارد. صفحات وب با بهترین و بدترین عملکرد را در وب سایت خود تعیین کنید و تصمیم بگیرید که کدام یک را نگه دارید و کدام را هرس کنید.
در اینجا چند نکته وجود دارد که به شما کمک می کند:
- محتوا و URL هایی را که قبلاً برای کلمات کلیدی خاص در رتبه بالایی قرار دارد، حفظ کنید.
- حتی اگر محتوا رتبه بالایی ندارد، اگر یک منبع مفید با چندین لینک ورودی است، باید آن را حفظ کنید.
- محتویات و URL های سنگین را شناسایی کنید.
- به دنبال صفحات یتیم باشید. خزنده ای مانند Semrush Site Audit یا Sitebulb به شما کمک می کند آن صفحات را پیدا کنید.
- وب سایت خود را با حذف محتوایی که دیگر مرتبط نیست، منسوخ شده است و زمانی که صحبت از سئو به میان می آید، بسیار سنگین است، هرس کنید.
ممکن است بخواهید از ابزارهای زیر برای تعیین بهترین و بدترین URL ها در سایت خود استفاده کنید:
- گوگل آنالیتیکس: برای تعیین صفحات وب که بیشترین ترافیک را به خود اختصاص می دهند، به Behavior > Site Content > All Pages بروید. اینها URL هایی هستند که به احتمال زیاد باید نگه دارید.
- کنسول جستجوی گوگل: به Performance > Search results بروید و روی PAGES کلیک کنید تا صفحاتی را ببینید که بیشترین ترافیک ارگانیک را دارند.
- کنسول جستجوی گوگل: درست مانند بالا، به مسیر Performance > Search results > PAGES رفته و بر روی Clicks کلیک کنید تا ترتیب صفحات را تغییر دهید تا صفحات وب که کمترین تعداد کلیک را دارند در بالای لیست قرار گیرند. این صفحات وب را مرور کنید و تصمیم بگیرید که آیا می خواهید آنها را نگه دارید یا خیر.
بک لینک ها را چک کنید
تا جایی که می توانید از لینک های ورودی لیست کاملی تهیه کنید.
- اگر صفحهای بی ارزش دارید، اما لینکهای ورودی زیادی دارد، بهتر است آن صفحه را نگه دارید زیرا کاهش ناگهانی لینکهای ورودی به وبسایت شما میتواند منجر به افت رتبه نیز شود.
- اگر در نظر دارید دامنه خود را تغییر دهید، باید یک لیست جامع از بک لینک های خود تهیه کنید تا بتوانید صفحات وب دارای بک لینک را به URL های جدید هدایت کنید.
در اینجا نحوه بررسی این است که چه صفحات وب بهترین بک لینک ها را دارند:
- بک لینک ها در کنسول جستجوی گوگل: برای مشاهده صفحات وب که بیشترین تعداد بک لینک را دارند، به Links > Top linked pages بروید. به یاد داشته باشید که این فقط تعداد بک لینک ها را به شما می گوید، نه کیفیت یا “قدرت” آنها.
به یاد داشته باشید که از چند ابزار مختلف برای بررسی بک لینک ها استفاده کنید تا هیچ لینکی را از دست ندهید. هر ابزار احتمالاً لینک های کمی متفاوت را به شما نشان می دهد و برای دریافت تصویر کامل باید از چند ابزار استفاده کنید.
مخفی کردن سایت آزمایشی
مطمئن شوید که یک سایت آزمایشی ایجاد کنید که برای خزندههای موتورهای جستجو و کاربران قابل دسترسی نباشد.
برای اطمینان از اینکه موتورهای جستجو ایندکس سایتی که هنوز در حال توسعه هستند را انجام نمی دهند، می توانید:
- از محیط استیج ارائه شده توسط ارائه دهنده میزبانی بومی خود استفاده کنید. اکثر ارائه دهندگان هاست این ویژگی را با یک کلیک ارائه می دهند.
- تگ متا روبات های بدون شاخص را به تمام صفحات جدیدی که بخشی از وب سایت های بازطراحی شده شما خواهند بود اضافه کنید.
- از ویژگی no-index در CMS خود استفاده کنید. به عنوان مثال، در وردپرس به این ویژگی “Descourage motors search from indexing this site” می گویند. می توانید آن را در قسمت تنظیمات > خواندن پیدا کنید.
- همچنین میتوانید از وبسایت آزمایشی با رمز عبور محافظت کنید تا هم برای کاربران و هم برای خزندههای موتورهای جستجو قابل مشاهده نباشد.
- وردپرس و سایر CMS ها به شما امکان می دهند پیام در حال ساخت را برای سایت آزمایشی خود نمایش دهید. برای انجام این کار در وردپرس، می توانید برای مثال از افزونه Under Construction استفاده کنید.
آدرس های URL
آسیب سئو در تغییر URL ها ممکن است بسیار زیاد باشد پس به نکات زیر توجه کنید:
- این یکی از دلایلی است که تمام تغییرات جدید باید در یک سایت آزمایشی انجام شود تا سئو وب سایت فعلی خود را از دست ندهید.
- اطمینان حاصل کنید که URL های خود را دست نخورده نگه می دارید، و ایندکس کردن وب سایت بازطراحی شده شما را برای خزنده های موتورهای جستجو آسان تر می کند. البته، مواردی وجود دارد که تغییر اجتناب ناپذیر است، اما – در صورت امکان – از تغییر ساختار URL اجتناب کنید.
- با انجام یک خزش کامل در سایت به راحتی می توانید آدرس وب سایت قدیمی و جدید را بررسی و مقایسه کنید. می توانید این کار را با استفاده از Sitebulb یا Screaming Frog SEO Spider انجام دهید.
تغییر مسیر 301
ممکن است از تغییر مسیرهای 302 برای تطبیق تغییرات موقت URL در طول طراحی مجدد و اصلاح جزئی استفاده کرده باشید، اما هنگام طراحی مجدد کل وب سایت و بازنگری کل ساختار، باید تغییر مسیر 301 را تنظیم کنید.
چند نکته که در تغییر مسیر ها به شما کمک خواهد کرد:
- ریدایرکت صفحاتی که حداقل یک بک لینک دارند را انجام دهید.
- صفحات وب را که می خواهید حذف کنید اما دارای ترافیک هستند به مقصد مرتبط تغییر مسیر دهید.
- اگر از وردپرس استفاده میکنید، میتوانید از افزونه Rank Math SEO استفاده کنید که به شما امکان میدهد به راحتی تغییر مسیرها را تنظیم و مدیریت کنید.
- نسخههای HTTP سایتها و صفحات قدیمی باید به نسخههای HTTPS هدایت شوند.
- مطمئن شوید که سایت جدید دارای گواهی SSL است.
- ممکن است در نظر داشته باشید که صفحات قدیمی با وضعیت 301 را از وب سایت خود حذف کنید تا “تحریک” خزنده را به حداقل برسانید.
- زنجیره تغییر مسیرها را بشکنید، معمولاً یک تغییر مسیر کافی است.
- وب سایت را با استفاده از یک خزنده مانند Screaming Frog یا Sitebulb بخزید تا بررسی کنید که آیا تغییر مسیرها به درستی کار می کنند یا اینکه آیا زنجیره تغییر مسیر وجود دارد یا خیر.
پس از تغییر مسیر، صفحه جدید تمام مزایای سئو و ارزش صفحه قدیمی که از آن هدایت شده است را به ارث خواهد برد.
ساخت صفحه 404
ممکن است برای هر صفحه ای که حذف میکنید، جایگزین ایجاد نکنید، اما برای کاهش نرخ پرش افرادی که سعی در دسترسی به آن صفحه دارند، صفحات 404 خلاقانهای ایجاد کنید.
اما برای اطمینان از اینکه هیچ صفحه 404 غیرعمدی وجود ندارد، باید:
- سایت خود را خزیده و لیستی از 404 صفحه تهیه کنید. عناوین یا کلمات کلیدی مرتبط با آن صفحه را جستجو کنید تا مطابقت مناسبی در سایت پیدا کنید. اگر صفحه مرتبط با آنها وجود دارد، یک تغییر مسیر مناسب (301) تنظیم کنید.
- گوگل ممکن است برخی از صفحات شما را به عنوان 404 یا از دست رفته در نظر بگیرد، اگر محتوای کمی در آنها وجود داشته باشد یا هیچ محتوایی در آنها وجود نداشته باشد یا اگر این صفحات تکراری دقیق (یا بسیار نزدیک) از صفحه دیگری در سایت شما باشند.
ملاحظات UX و تجربه کاربری
طراحی مجدد مناسب (SEO) راهی عالی برای بهبود و تقویت تجربه کاربری وب سایت شما است.
اگر میخواهید مطمئن شوید که سایت بازطراحیشده ترافیک بیشتری را برای شما به ارمغان میآورد و ترافیک اصلی را نیز از بین نمیبرد، چند نکته تجربه کاربری UX وجود دارد که باید در نظر داشته باشید:
- بازار هدف خود را به طور گسترده بررسی کنید که در حال حاضر هنگام طراحی مجدد سایت چگونه است. اگر از مخاطب ایده آل خود که سایت اصلی را برای آن ایجاد کرده اید دور شده اید، سایت جدید را برای مخاطبان هدف فعلی خود طراحی کنید.
- همچنین، مطمئن شوید که برای «شخصیت» مصرفکننده چیزی در وبسایت بازطراحیشده شما وجود دارد.
- روی صفحه اصلی تمرکز کنید و اینکه چقدر در منحرف کردن ترافیک به منابع مرتبط و مهم ترین صفحات وب سایت موثر است.
- تصویر برند خود را با حفظ وفاداری کاربران خود سازگار نگه دارید.
UI و ظاهر سایت و ملاحظات دسترسی پذیری
هنگامی که کل وب سایت خود را دوباره طراحی می کنید، باید اطمینان حاصل کنید که تا آنجا که می توانید رابط کاربری (UI) خود را نیز بهبود می دهید.
برخی از شیوه های خوب رابط کاربری که باید در هنگام طراحی مجدد به خاطر داشت عبارتند از:
- وبسایت باید واضح، سازگار و در دسترس باشد: اگر اطلاعات مهمی را در پیچ و خم پیمایش پیچیدهای دفن کردهاید، احتمالاً کاربر شما به سرعت دور خواهد شد.
- به دنبال تکامل باشید، نه تغییرات اساسی: اگر عناصر UI را بیش از حد تغییر دهید، ممکن است کاربران شما آن را به عنوان چیزی کاملا جدید ببینند و گم شوند. اطمینان حاصل کنید که عناصر برندینگ خود را حفظ کرده اید.
- از تاریخچه برای راهنمایی خود استفاده کنید: عناصر و صفحاتی را که بیشترین بازخورد منفی کاربر/آزمایشگر را در مورد آنها دریافت کردهاید برطرف کنید و آنچه را که کاربران پسندیدهاند حفظ کنید. اما شما همچنین باید به روندهای جدید UI نگاه کنید و به کاربران خود آنچه را که ممکن است از نسخه جدید وب سایت شما انتظار دارند ارائه دهید.
- هنگام انجام طراحی مجدد، دسترسی پذیری را فراموش نکنید: می توانید گزارش Lighthouse را برای سایت طراحی مجدد ایجاد کنید و بررسی کنید که گزارش دسترسی چه چیزی را پیشنهاد می کند. هزاران نکته مفید و ساده برای دسترسی و بهترین شیوه ها در آنجا وجود دارد.
سازگاری با موبایل
اگر وب سایت قدیمی شما سازگار با موبایل نبود، به این معنی نیست که وب سایت جدید باید آن ویژگی بد را نیز به ارث ببرد. به هیچ وجه! سایت شما باید سازگار با موبایل باشد.
در اینجا نکاتی درج است که باید در نظر داشته باشید:
- با ایندکس موبایل اول گوگل، جایی برای سایتی که سازگار با موبایل نباشد وجود ندارد.
- حتی اگر سایت بازطراحی شده شما سازگار با موبایل باشد، مطمئن شوید که واقعاً در دستگاه های تلفن همراه به درستی نمایش داده می شود و مشکلی در بارگذاری وجود ندارد. می توانید آن را با تست موبایل دوستانه بررسی کنید.
- تبلیغاتی که در صفحه موبایل ظاهر می شوند را حذف کنید. آنها در رایانه آزاردهنده و در صفحه نمایش های کوچک موبایل غیرقابل تحمل هستند.
این روزها بیش از نیمی از ترافیک اینترنت از طریق دستگاه های تلفن همراه می آید و انتظار می رود این میزان با گذشت زمان افزایش یابد. پس به کاربران موبایل خود اهمیت دهید.
حتما بخوانید: کامل ترین چک لیست سئو
ساختار وب سایت
معماری وب سایت شما درک وب سایت شما را هم برای خزنده های وب و هم برای کاربران آسان تر می کند.
در اینجا چند نکته وجود دارد که باید در نظر داشته باشید:
- هرچه محتوا و صفحات وب بیشتری داشته باشید، معماری وب سایت شما گسترده تر می شود.
- یک معماری مناسب همچنین به ربات ها کمک می کند تا سلسله مراتب وب سایت را بهتر درک کنند و کل وب سایت را به عنوان یک منبع یکپارچه ببینند.
- همچنین اگر سایت بازطراحی شده شما دارای دسته ها، محتوا، محصولات و خدماتی باشد که بهتر سازماندهی شده باشند، از دیدگاه UX/UI برای کاربران شما مفیدتر است.
- می توانید از یک خزنده سایت مانند Screaming Frog یا Sitebulb استفاده کنید تا نگاهی عمیق به ساختار سایت خود بیندازید.
نقشه سایت XML
نقشه سایت XML روشی عالی برای اطلاع رسانی به خزنده های موتورهای جستجو در مورد صفحات وب سایت شما است.
از آنجایی که شما در حال طراحی مجدد وب سایت خود هستید، گوگل و سایر موتورهای جستجو باید این را بدانند. نقشه سایت XML به روز شده به آنها اجازه می دهد بدانند همه چیز کجاست و چگونه می توانند صفحات وب مختلف را در وب سایت شما پیدا کنند و به آنها دسترسی پیدا کنند و کاربران را به آنها هدایت کنند.
در اینجا چند روش در مورد نقشه سایت XML آورده شده است:
- مطمئن شوید نقشه سایت XML فقط شامل URLهای هدف (متعارف) سایت باشد.
- تصاویر را در نقشه سایت XML قرار دهید تا به خزنده ها اجازه دهید تصاویر ارزشمندی را در سایت کشف کنند.
- نقشه سایت را به روز نگه دارید و از پارامتر <lastmod> به درستی استفاده کنید (برای نشان دادن آخرین تاریخ اصلاح).
- نقشه های سایت XML خود را از طریق کنسول جستجوی گوگل ارسال کنید.
بررسی Robots.txt
اگر نقشه سایت XML به خزنده وب میگوید کجا باید برود، فایل robots.txt به آنها میگوید که کجا بروند و کجا نروند.
مطمئن شوید که فایل robots.txt شما:
- نشان دهنده آدرس صحیح نقشه سایت،
- تمام منابعی را که باید مسدود شوند از خزیدن مسدود می کند،
- به طور تصادفی ربات های موتورهای جستجو را از خزیدن در کل سایت یا کل بخش های سایت مسدود نمی کند،
- برای مسدود کردن صفحات وب یا کل وب سایت از ایندکس شدن استفاده نمی شود،
نظارت و مانیتورینگ
با بازگشت به چک لیست سئوی طراحی مجدد وب سایت، نکته اول، باید یک استراتژی نظارتی داشته باشید تا مطمئن شوید که آیا وب سایت طراحی مجدد شما اهدافی را که تعیین کرده اید برآورده می کند یا خیر.
اگر نرخ پرش شما در حال کاهش است و ترافیک در حال افزایش است، ممکن است در مسیر درستی باشید.
در اینجا ابزارهایی هستند که میتوانید از آنها برای تجزیه و تحلیل و نظارت بر وب سایت بازطراحی شده خود استفاده کنید:
- سرچ کنسول گوگل برای نظارت بر عملکرد سایت شما در جستجو
- Google Analytics برای نظارت بر مخاطبان و ترافیکی که سایت شما دریافت می کند
پشتیبان گیری و بکاپ
فقط در صورت نیاز به بازیابی از وب سایت اصلی خود یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.
به هر حال، سایت اصلی تا زمانی که نسخه بازطراحی شده منتشر شود، فعال میماند، اما حتی پس از آن، مطمئن شوید که یک نسخه کامل به همراه گزارشهای خزش از سایت اصلی داشته باشید.
اکثر ارائه دهندگان هاست به شما اجازه می دهند از وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید یا می توانید از بسیاری از افزونه های پشتیبان گیری محبوب برای وردپرس استفاده کنید.
من شخصا از UpdraftPlus در کنار پشتیبان گیری هاسا استفاده می کنم.
بررسی سئو یک سایت جدید
انجام طراحی مجدد وب سایت یک فرصت عالی برای سئو قدرتمند سایت جدید است. برای اطمینان از این موضوع، باید یک بررسی فنی عمیق سئوی سایت بازطراحی شده خود را انجام دهید.
در اینجا چند نکته کاربردی در مورد نحوه انجام آن وجود دارد:
- اگر زمان یا منابعی برای انجام ممیزی سئو سایت خود ندارید، می توانید یک متخصص سئو را استخدام کنید و از خدمات سئو وب سایت وب تمیم استفاده کنید تا این کار را برای شما انجام دهد.
- اطمینان حاصل کنید که بررسی سئو قبل از شروع به کار سایت و ایندکس شدن توسط موتورهای جستجو انجام شده است.
- اگر در زمینه سئو فنی به کمک نیاز دارید، با ما تماس بگیرید. بررسی سئو تخصص وب تمیم است.
بدون دیدگاه